Start bouw en uitbreiding cruiseterminal voor MSC in Miami

Terminal FTerminal FVorige week is de start van de bouw van een nieuwe cruiseterminal voor MSC Cruises feestelijk gevierd in Miami. De terminal zal de MSC Divina en de straks gloednieuwe MSC Seaside ontvangen. Feitelijk gaat het om het renoveren en uitbreiden van een bestaande terminal F en de bouw van een nieuw gedeelte. De uitbreiding kost $37.5 miljoen.

De nieuwe terminal F bevat:

  • een vergrote wachtruimte voor maximaal 1500 passagiers
  • een apart privé wachtgedeelte voor MSC Yacht Club passagiers
  • een apart gedeelte voor cruisepassagiers met een Aurea Experience die voorrang bij het inschepen hebben en MSC Black kaarthouders.

De terminal zal over een jaar, 1 december 2017 klaar zijn. Precies op tijd voor de aankomst en doop van MSC Seaside op 21 december 2017. De MSC Seaside vertrekt daarna het hele jaar door elke week vanuit Miami.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)