Holland America Line annuleert ook in 2017 bezoeken Turkije

MS Prinsendam
Prinsendam

Ook Holland America Line maakte bekend in een Engelstalige verklaring dat zij volgend jaar in 2017 Turkije niet meer bezoeken. Zustermaatschappijen onder de vlag van Carnival Corporation hadden dit eerder deze week besloten.  Holland America Line meldt dat het in totaal om 10 cruises gaat.

“Het betreft 10 cruises in 2017. Gasten die geboekt hebben zullen, al dan niet via hun reisadviseurs, op de hoogte worden gesteld. Betaalde geboekte excursies zullen worden teruggestort. De betroffen havengelden en lokale belastingen worden aangepast.”

De tien cruises zijn van de AmsterdamPrinsendamKoningsdam en Westerdam en betroffen Istanbul en Kusadasi. Nieuwe bestemmingen zijn nog niet bekend, waarschijnlijk Griekenland en Albanië.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)