Royal Caribbean opent de afvaarten naar Cuba met Empress of the Seas

low_1464205257_2m9a4208
Empress of the Seas

Salsa muziek, Moijto’s en de historische wijken van Havana zijn makkelijker dan ooit te bereiken voor Royal Caribbean International gasten. Het gerevitaliseerde Empress of the Seas schip zal geschiedenis schrijven voor de rederij, door als eerste schip uit de vloot Cuba te bezoeken. Op 19 april 2017 zal het schip vanuit Miami een 5-nachten cruise aanbieden. Daarna zal het schip Tampa als thuishaven krijgen en worden er op 30 april 2017 een 7-nachten en 20 mei 2017 een 5-nachten cruise worden aangeboden waarin Havana in het vaarschema is opgenomen.

Empress of the Seas zal in de zomer van 2017 als eerste schip van Royal Caribbean vanuit Tampa varen met afvaarten van 4 of 5 nachten waar Cuba in wordt aangeboden. Als grootste schip varend vanuit Amerika naar Cuba zal Empress of the Seas gasten de mogelijkheid bieden de Cubaanse cultuur optimaal te leren kennen. Bezoek in Havana een UNESCO World Heritage site, de oude stad, de enorm grote en drukke kruispunten, historische buurten, de lokale markt, het Havana’s rum museum of bezoek de plaatsen waar Ernest Hemingway in Havana verbleef. Lokale experts zullen de gasten meenemen en aan de hand van historie, de cultuur en de lokale bevolking hen de bestemming laten zien.

Aan boord van Empress of the Seas zullen de gasten zich al in Cuba wanen, van Cafe con Leche in Café Royal tot Salsa muziek, het schip zal een variatie van activiteiten organiseren die in het teken staan van het eiland, in combinatie met Royal Caribbean activiteiten zoals de klimmuur, zwembaden, whirlpools, adults-only solarium, Vitality Spa en het Adventure Ocean programma voor de jongste gasten. Naast het Windjammer restaurant zijn steakrestaurant Chops Grille en Ben & Jerry’s ook aan boord aanwezig. Rhapsody of the Seas en Brilliance of the Seas zullen vanaf het winterseizoen vanuit Tampa vertrekken. Afvaarten met Empress of the Seas met vertrek t/m 25 mei 2017 zijn vanaf heden te boeken.

Boek nu een cruise op de Empress of the Seas bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!