Oceania Cruises maakt inaugurele cruises voor Cuba bekend

marinaRederij Oceania Cruises heeft vandaag de eerste routes bekend gemaakt naar Cuba. Op 7 december 2017 kreeg de rederij groen licht van Cuba om vanaf maart 2017 het eiland te bezoeken. Cruiseschip Marina heeft de primeur. Zij zal één 14-daagse en twee 10-daagse Caribbische cruises maken vanuit Miami. Op elke cruise zal aangemeerd worden in Havana. Op de twee cruises zelfs met een overnachting.
“We zijn uitzinnig dat we een akkoord hebben gekregen van de Cubaanse overheid om cruises aan te bieden vanuit Miami naar Cuba. Ik denk dat er geen betere manier is om de cultuur, schoonheid en diversiteit van Cuba te ervaren dan door een cruise te maken,” aldus Frank del Rio, president en CEO van Norwegian Cruise Line Holdings ltd, de moedermaatschappij van Oceania Cruises.

In Havana kunnen gasten kiezen uit talloze excursies die allen een authentieke Cubaanse ervaring bieden met muziek, kunst, geschiedenis en cultuur van Cuba. Aan boord zullen bovendien gastsprekers uitgenodigd worden om cruisepassagiers meer inzicht te geven in Cuba, vroeger, nu en de toekomst.

De routes van de Marina worden:

  • 7 maart 2017 – 14 dagen: Miami, Key West, Havana, Cozumel, Costa Maya, Harvest Caye, Puerto Limon, Colón, Cartagena, George Town, Miami
  • 21 maart 2017 – 10 dagen: Miami, Havana (2 dagen), Santo Tomas, Harvest Caye, Costa Maya, George Town, Miami
  • 31 maart 2017 – 10 dagen: Miami, Costa Maya, Harvest Caye, Roatan, Havana (2 dagen), Nassau, Miami

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)