Azamara Club Cruises met Azamara Quest in maart 2017 naar Cuba

azamara-quest
Azamara Quest

Azamara Club Cruises heeft meer details bekendgemaakt over haar eerste cruise naar Cuba in 2017. De Azamara Quest (686 passagiers) vertrekt op dinsdag 21 maart 2017 voor een 14-daagse reis vanuit en naar Miami. Het doet daarbij de Cubaanse hoofdstad Havana aan inclusief overnachting. Andere bestemmingen op de route zijn de Amerikaanse steden Key West (Florida), Tampa (Florida), New Orleans (Louisiana) (2 overnachtingen) en het Mexicaanse Cozumel. Het is vooralsnog de enige geplande stop van de ultra luxe cruiserederij in Cuba volgend jaar. Het bekijkt momenteel echter wel de mogelijkheden om vaker het eiland aan te gaan doen en daarbij ook meerdere Cubaanse steden te bezoeken.

Cruises naar Cuba zijn onder andere te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.