Princess Cruises annuleert in 2017 bezoeken in Turkije

Princess Cruises heeft besloten om alle afvaarten die Turkije in 2017 zouden aandoen te wijzigen. Turkije wordt derhalve niet aangedaan. In totaal gaat het hier om 17 cruises, waarbij er dus andere, niet Turkse havens, worden aangedaan. Het gaat om cruises van de Pacific Princess, de gloednieuwe Majestic Princess en Royal Princess. Deze schepen zouden in 2017 Istanbul of Kusadasi bezoeken.

Alle geboekte passagiers en hun reisagenten zullen worden ingelicht. Geboekte en betaalde excursies voor de betrokken havens zullen worden terugbetaald.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.