Eerste foto’s van nieuw cruiseschip Seabourn Encore

De ultra-luxe cruisemaatschappij Seabourn heeft de eerste (onderstaande) foto’s vrijgegeven van het interieur van haar nieuwste cruiseschip Seabourn Encore, die eind november door scheepsbouwer Fincantieri werd overgedragen. De beelden zijn van het atrium, het pool-dek, Seabourn Square, The Colonnade, The Restaurant en The Retreat.

Het vierde schip (210 meter lang en 28 meter breed) in de vloot zal op zaterdag 7 januari 2017 door opera-zangeres Sarah Brightman worden gedoopt tijdens een groots evenement in Singapore. Aansluitend vertrekt het voor haar inaugurele ’10-dagen Juwelen van de Javaanse Zee’ cruise met bestemming Indonesië.

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!