Exclusieve film première op AIDAprima in Rotterdam

panorama_aidaprima_rotterdam_s
AIDAprima in Rotterdam

Op donderdag 12 januari 2017 vindt aan boord van het cruiseschip AIDAprima, gelegen aan de Wilhelminakade in Rotterdam, voor de eerste keer, en nog voor de officiële lancering in de bioscoop, de zeepremière plaats van de film ‘Kundschafter des Friedens’ (‘Scouts of Freedom’). De spionagekomedie zal voor het eerst aan het publiek worden getoond op alle schepen in de vloot van AIDA Cruises. Aan het begin van de avond zal in het Theatrium van de AIDAprima de rode loper worden uitgelegd. Acteur Winfried Glatzeder, bekend van o.a. ‘Sun Alley’ en ‘The Dead and the Living’ zal naar Rotterdam komen voor het première feestje. Hij zal worden bijgestaan door de regisseur Robert Thalheim en producer Dirk Engelhardt.

In een Prime Time Live special zullen de bekende gasten geïnterviewd worden. De uitzending is live via Facebook te zien. De sterren varen vervolgens mee van Rotterdam naar Hamburg. De officiële première van de film, die draait om een groep van ex-geheim agenten uit de voormalige DDR die terug worden geroepen van hun pensioen om de strijd aan te gaan met hun oude vijand West-Duitsland, zal pas op 19 januari 2017 in Berlijn en Essen plaatsvinden. De algemene release volgt op 26 januari 2017.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​