Vrouw valt in Nijmegen van brug op riviercruiseschip

Omroep Gelderland meldt dat woensdagochtend een vrouw van de Waalbrug bij Nijmegen is gesprongen. Zij kwam terecht op het dak van een riviercruiseschip van A-Rosa, de A-Rosa Flora, dat daar voer. De politie zegt dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Direct nadat de kapitein het zag gebeuren, heeft hij het schip naar de kade gebracht. De brandweer en de traumahelikopter stonden klaar om haar naar het ziekenhuis te brengen. De verwondingen van de vrouw zijn niet bekend. Passagiers hebben niets gezien van de val.

De A-Rosa Flora is een riviercruiseschip van de Duitse rederij A-Rosa, bekend door de kusmond en ogen op de boeg van het schip. Het schip kwam in 2014 in de vaart en kan maximaal 158 passagiers meenemen.

Meer informatie over A-Rosa vind je bij: 

A-RosaCaptain Cruise

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.