Vrouw valt in Nijmegen van brug op riviercruiseschip

Omroep Gelderland meldt dat woensdagochtend een vrouw van de Waalbrug bij Nijmegen is gesprongen. Zij kwam terecht op het dak van een riviercruiseschip van A-Rosa, de A-Rosa Flora, dat daar voer. De politie zegt dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Direct nadat de kapitein het zag gebeuren, heeft hij het schip naar de kade gebracht. De brandweer en de traumahelikopter stonden klaar om haar naar het ziekenhuis te brengen. De verwondingen van de vrouw zijn niet bekend. Passagiers hebben niets gezien van de val.

De A-Rosa Flora is een riviercruiseschip van de Duitse rederij A-Rosa, bekend door de kusmond en ogen op de boeg van het schip. Het schip kwam in 2014 in de vaart en kan maximaal 158 passagiers meenemen.

Meer informatie over A-Rosa vind je bij: 

A-RosaCaptain CruiseTravel Store

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)