Derde nieuw Vista klasse schip voor Carnival Cruise Line in 2019

Carnival Vista
Carnival Vista

Carnival Cruise Line krijgt een derde Vista klasse schip. Het schip, in de lijn van de Carnival Vista (2016) en Carnival Horizon (2018), wordt in 2019 opgeleverd door bouwer Fincantieri. Oorspronkelijk was het derde Vista klasse schip bedacht voor het Australische P&O Cruises. In plaats van het nieuwe schip ontvangt de rederij een schip van Carnival, de Carnival Splendor eind 2019.

Het nieuwe Vista schip zal de meest populaire Carnival onderdelen gaan aanbieden met vele accommodatietypes en ook innovaties. De scheepsnaam, thuishaven en de toekomstige routes zullen later bekend worden.

“We zijn erg blij om nog een Vista klasse schip in de vloot van Carnival te krijgen,” Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “De Carnival Vista heeft zich eerder dit jaar bewezen als meest innovatieve en meest populaire schip dat we ooit gelanceerd hebben. Gasten, reisadviseurs en media vinden het Vista klasse design buitengewoon en we zijn verheugd dat we twee van dit soort schepen in de vloot gaan krijgen – de Carnival Horizon in maart 2018 en een derde schip in 2019.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.