Video: Dronebeelden van MS Oosterdam bij vertrek uit thuishaven Tampa

Vorige maand verwelkomde de haven Port Tampa Bay het MS Oosterdam. Het 1.848 passagiers tellende cruiseschip van Holland America Line heeft in het winterseizoen 2016-2017 het Amerikaanse Tampa als thuishaven. Het is in de havenstad in Florida de opvolger van de kleinere Ryndam. Het MS Oosterdam (82.000 brutoton) vaart diverse routes waaronder 7-daagse, 14-daagse- en 21-daagse cruises naar het westelijk en zuidelijke gedeelte van de Caribbean. Al sinds 1982 is Tampa een thuishaven van cruiseschepen van Holland America Line. Het is er dan ook een graag geziene gast. Trots maakten de havenautoriteiten onderstaande prachtige dronebeelden van het MS Oosterdam bij vertrek uit Port Tampa Bay bij zonsondergang.

Holland America ms Oosterdam from Port Tampa Bay on Vimeo.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!