AIDAperla twee maanden eerder in de vaart

AIDA Cruises heeft donderdag bekendgemaakt dat de AIDAperla, het twaalfde cruiseschip in de vloot van de Duitse cruiserederij, twee maanden eerder dan gepland in de vaart komt. In juli 2017 arriveert het al vanuit Japan in het Westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Het zusterschip van de AIDAprima zal vanaf 1 juli 2017 vanuit Palma de Mallorca wekelijkse cruises gaan maken naar Barcelona met stops in Civitavecchia, Corsica en Livorno.

De AIDAperla neemt de routes over die het cruiseschip AIDAbella zou maken in juli en augustus 2017. De AIDAbella zal daarvoor in de plaats aanvullende cruises in Noord-Europa gaan varen. De exacte routes zullen op korte termijn bekend worden gemaakt. Cruisereizigers die reeds een cruise hebben geboekt op de AIDAbella van 30 juni tot 26 augustus 2017 wordt de mogelijkheid geboden om van schip te veranderen.

Vanaf 1 september 2017 zal de AIDAperla haar geplande programma gaan oppakken met 4 verschillende routes in het Westelijk gedeelte van de Middellandse Zee met vertrek uit Palma de Mallorca en Barcelona. De AIDAperla vertrekt daarna naar Noord-Europa om vanaf maart 2018 de huidige route van de AIDAprima te gaan varen, vanaf Hamburg en Rotterdam naar Southampton, Le Havre en Zeebrugge. De aanvullende cruises van de AIDAperla zijn vanaf heden boekbaar.

Wil je ook mee op de AIDAperla? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!