Amsterdam het nieuwe jaar in met Queen Elizabeth en Ventura

De Passenger Terminal Amsterdam had op Oudjaarsdag de eer om de laatste twee cruiseschepen van 2016 in Nederland te verwelkomen. Het waren ook gelijk de eerste twee van 2017, aangezien zowel de Queen Elizabeth (Cunard) als de Ventura (P&O Cruises) de jaarwisseling in de hoofdstad vierden. Zowel de Queen Elizabeth als de Ventura arriveerden zaterdag al vroeg. De Ventura vertrok op Nieuwjaarsdag rond 08:00 uur. Enkele uren later (13:00 uur) volgde ook de Queen Elizabeth.

In januari 2017 arriveert er nog 1 cruiseschip bij de cruiseterminal in Amsterdam. Dat is de Magellan (Cruise & Maritime Voyages) van 14:00-21:00 uur. Rotterdam mag zich in de eerste maand van het nieuwe jaar verheugen op 4 keer de komst van de AIDAprima (AIDA Cruises) aan de Wilhelminakade. Op 5, 12, 19 en 26 januari zal het vlaggenschip van de Duitse cruisemaatschappij arriveren om 08:00 uur om de volgende dag weer om 08:00 uur te vertrekken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

2 gedachten over “Amsterdam het nieuwe jaar in met Queen Elizabeth en Ventura

  • 2 januari 2017 om 13:30
    Permalink

    Foutje in tekst, opeens heb je het over de Queen Victoria, ik denk in de war. hi hi

  • 3 januari 2017 om 20:54
    Permalink

    Dank Gert, tekst is aangepast. 🙂

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​