Prijswinnaars entreekaarten Vakantiebeurs 2017!

Vakantiebeurs 2017Nog even en dan is het tijd voor de Vakantiebeurs. Tussen 11 en 15 januari 2017 barst het grootste vakantie-evenement van Europa los en daar kan jij bij zijn. Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 5×2 kaarten. Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht zullen 18 rederijen en cruisespecialisten verenigd zijn. In hal 8 zijn rederijen en cruisemaatschappijen in een speciaal paviljoen met de naam Cruises Wereldwijd te vinden. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Het aanbod is zeer divers en varieert van stedentrips, golfcruises, yogacruises, cruises voor kinderen, natuurreizen tot poolcruises.

Winnaars

Cruisereiziger.nl geeft 5×2 kaarten weg waarmee de Vakantiebeurs 2017 gratis bezocht kan worden. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

 • L.W.A. Eikmann uit Rotterdam
 • Mw. A. Selling uit Almere
 • Fam. vd Akker uit Den Bosch
 • J.C van Duijn uit Katwijk aan Zee
 • Hans en Jasmin van Saane uit Hoogkarspel

Van harte gefeliciteerd!

De prijswinnaars krijgen deze week een E-voucher voor de toegangskaarten per mail toegestuurd.

Vakantiebeurs tickets

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website: http://www.vakantiebeurs.nl, daar koop je je kaartje met korting. Je betaalt er maar €12,- in plaats van €15,50 aan de kassa.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Prijswinnaars entreekaarten Vakantiebeurs 2017!

 • 10 januari 2017 om 10:12
  Permalink

  Wij willen morgen naar de vakantie beurs maar zitten te wachten op de gewonnen E-voucher

  BVD

Reacties zijn gesloten.