Koningsdam behaalt voor eerste maal perfecte score

Koningsdam Het MS Koningsdam van Holland America Line heeft aan het einde van 2016 een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De Koningsdam is daarmee het zesde schip in de vloot die de 100 punten score heeft behaald in 2016. Het cruiseschip bezocht in november voor het eerst de Verenigde Staten en werd op 20 december 2016 gecontroleerd in San Juan, Puerto Rico, tijdens een 10-daagse Caribische cruise.

“Een nieuwe scheepsklasse betekent heel veel eerste momenten voor het personeel in het werk aan boord. We zijn daarom erg trots op iedereen op de Koningsdam die ijverig heeft meegewerkt om een perfecte score te behalen,” zegt Orlando Ashford, president of Holland America Line. “We doen het erg goed bij deze hygiëne testen van het CDC en we houden uiteraard onze focus te blijven houden om te voldoen aan de hoogste standaarden, Ik feliciteer de officieren en personeelsleden van de Koningsdam met dit wel verdiende prestatie.”

De andere vijf schepen die in 2016 een perfecte score behaalden, zijn de Maasdam, Veendam, Noordam, Eurodam en Westerdam. De Eurodam is het eerste schip die zelfs 10 perfecte scores achter elkaar behaalde.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.