Seabourn Ovation doet in 2018 Amsterdam, Vlissingen en Rotterdam aan

EncoreSeaTrials
Seabourn Encore

Het toekomstige nieuwe cruiseschip Seabourn Ovation van de ultra-luxe cruiserederij Seabourn zal volgend jaar tijdens haar inaugurele seizoen zowel Amsterdam, Vlissingen als Rotterdam aandoen. Het zusterschip van de Seabourn Encore, dat op 7 januari 2017 in Singapore werd gelanceerd, start op 5 mei 2018 haar maiden voyage in Venetië. 35 dagen later arriveert het via o.a. stops in Zeebrugge (7 juni 2018, 08:00-23:00 uur) en Vlissingen (8 juni 2018, 08:00-18:00 uur) in Amsterdam (9 juni 2018, 07:00 uur). De verkoop van deze 35-daagse cruise, die ook in delen wordt aangeboden, is inmiddels van start gegaan.

Op 9 juni 2018 kan er in Amsterdam worden ingescheept (vertrek 17:00 uur) op de tweede nieuwbouw in de vloot van Seabourn voor een 14-daagse of 21-daagse cruise naar de Oostzee met respectievelijk Denemarken en Stockholm als eindbestemming. De Seabourn Ovation zal het grootste deel van haar eerste seizoen actief zijn in de wateren van Noord-Europa, het verkennen van de Oostzee (7-daagse cruises tussen Kopenhagen en Stockholm met 3 dagen in St. Petersburg), Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk (14-daagse cruises naar de Noorse Fjorden en de Britse Eilanden).

Aan het einde van het zomerseizoen doet de Seabourn Ovation tijdens haar reis terug naar de Middellandse Zee Rotterdam aan. Op 2 oktober 2018 verblijft het van 08:00-18:00 uur aan de Wilhelminakade om vervolgens koers te zetten naar Antwerpen (08:00-23:00 uur).

De Seabourn Ovation, ontworpen door designer Adam D. Tihany, zal net als de Seabourn Encore worden uitgerust met een extra dek en nieuwe uitgebreide openbare ruimtes. Er is ruimte voor 600 gasten gebaseerd op een dubbele bezetting. Daarnaast zal elke suite voorzien zijn van een eigen veranda.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!