Nieuw expeditieschip Lindblad Expeditions heet National Geographic Venture

lindbladrendering-fill-800x461
National Geographic Venture

Lindblad Expeditions heeft laten weten dat haar nieuwste expeditieschip de naam National Geographic Venture krijgt. Het zusterschip van de National Geographic Quest, die in juni 2017 in de vaart komt, wordt momenteel gebouwd in Seattle. De maiden voyage van de Venture staat op 24 juni 2018 gepland naar Alaska en Brits-Columbia.

De National Geographic Venture biedt ruimte aan 100 gasten. Van de 50 hutten hebben er 22 een balkon. Daarnaast zijn er aan boord 6 geschakelde hutten, bedoeld voor families en groepen, en 5 hutten die ruimte bieden aan een derde persoon. Het schip krijgt de beschikking over 24 kayaks, paddleboards, snorkeluitrustingen en Zodiacs.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!