Jean-Michel Cousteau te gast bij Crystal Cruises

Jean-Michel Cousteau (Photo Credit - Carrie Vonderhaar, Ocean Futures Society)Jean-Michiel Cousteau, de zoon van de bekende zee – en ontdekkingsreiziger Jacques-Yves Cousteau, komt bij drie cruises aan boord bij Crystal Cruises. Hij zal bij twee zeecruises op de Crystal Serenity en eenmaal op de Crystal Esprit meereizen. Cousteau zal zijn kennis en ervaringen delen die hij in zijn leven heeft opgedaan als ontdekker en beschermer van de zee.

De eerste reis zal plaatsvinden op een 17 daagse reis met vertrek op 24 mei 2017 op de Crystal Serenity vanuit Los Angeles naar Hawaii en terug naar Los Angeles. De tweede reis vindt plaats op 27 oktober 2017; een 25 daagse reis vanuit Fort Lauderdale naar Zuid-Amerika. De Crystal Esprit vertrekt op 19 november 2017 vanaf St Martin voor een 7 daagse reis naar onder andere Saba en Antigua.

“We zijn vereerd dat Jean-Michiel Cousteau voor de eerste keer onze schepen bezoekt om een inkijkje te geven in zijn fascinerende werk,” zegt Crystal CEO and President Edie Rodriguez. “Hij heeft zijn volledige leven gewijd aan de zee om het te beschermen. Het is een unieke mogelijkheid voor onze geïnteresseerde gasten om van de heer Cousteau te leren.”

Naast interessante lezingen die zich elk richten op de regio waar je op dat moment bent, zal hij interactieve presentaties geven over zijn leven, zijn vader en onder andere walvissen en haaien. Gasten kunnen beelden van zijn nieuwe film zien en horen over de Ocean Futures Society, een stichting opgericht door hem die gasten wil meenemen in het beschermen van de zee en het milieu.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.