VIDEO: Drone bemanning Regatta filmt passeren evenaar

Het cruiseschip Regatta van Oceania Cruises passeerde recent tijdens een cruise de evenaar, de grens tussen het noordelijk halfrond en het zuidelijk halfrond. Altijd een bijzondere gebeurtenis voor zowel bemanning als passagiers. Kapitein Meinhardt Hansen en zijn officieren legde dit mooie moment vast op beeld door middel van een drone. Dit leverde een prachtige video op.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.