VIDEO: Drone bemanning Regatta filmt passeren evenaar

Het cruiseschip Regatta van Oceania Cruises passeerde recent tijdens een cruise de evenaar, de grens tussen het noordelijk halfrond en het zuidelijk halfrond. Altijd een bijzondere gebeurtenis voor zowel bemanning als passagiers. Kapitein Meinhardt Hansen en zijn officieren legde dit mooie moment vast op beeld door middel van een drone. Dit leverde een prachtige video op.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.