Zeetours sleept Vakantie Award in de wacht

Zeetours is zaterdag tijdens het Reisgala in de Amsterdam Arena in de prijzen gevallen. De Rotterdamse cruisereisbureau won de prestigieuze Vakantie Award in de categorie Cruises. De Vakantie Awards worden georganiseerd door reisvakblad TravMagazine en is een onderscheiding van- en voor reisprofessionals. Iedereen die in de reisbranche werkzaam is kon een stem uitbrengen op zijn favoriet. In totaal werden er in 17 categorieën awards uitgereikt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!