Cruisereiziger
Goede doelen

AIDA Cruises ondersteunt ook in 2017 SOS-Kinderdorpen

AIDA_übergibt_100.000_€_Spendenscheck_an_SOS_Kinderdorf_sAIDA Cruises continueert haar jarenlange inzet voor SOS-Kinderdorpen ook in 2017. De Duitse cruisemaatschappij doneerde afgelopen maand 102.450 euro aan de liefdadigheidsinstelling voor kinderen. De opbrengsten van de Nieuwjaarsloterij die traditioneel op 31 december aan boord van de AIDA-vloot wordt gehouden gaan opnieuw naar de SOS Kinderdorpen in Iloilo, Filippijnen en Los Mina / Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek. Sinds 2005 heeft AIDA Cruises meer dan 1 miljoen euro geschonken aan diverse projecten van SOS-Kinderdorpen in Duitsland, Afrika, Azië en nu ook in de Caribbean.

‘We zijn erg blij dat onze gasten bereid zijn om samen met AIDA elk jaar op te trekken in haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze hulp maakt het mogelijk dat behoeftige kinderen een thuis krijgen en voor hen het pad wordt geëffend voor een betere toekomst’, aldus Steffi Heinicke, Vice President Guest Services bij de overhandiging van de donatie in Hamburg aan boord van de AIDAprima.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!