Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurantSpecialiteitenrestaurant

Carnival Cruise Line voegt Seafood Shack toe aan 7 cruiseschepen

Seafood Shack
Seafood Shack

Vanwege het grote succes van het eetcafe Seafood Shack dat haar debuut maakte op de vorig jaar gelanceerde Carnival Vista heeft de rederij Carnival Cruise Line besloten om het op New England geinspireerde concept uit te breiden naar zeven andere cruiseschepen in haar vloot.

De a la carte eetgelegenheid, die deel uitmaakt van de Lido restaurants aan het zwembad, biedt een verscheidenheid aan lekkernijen vers van de zee waaronder broodjes met kreeft, krabkoekjes, fish and chips en een gebakken visschotel met o.a. garnalen, mosselen en calamari. Daarnaast zijn tegen marktprijs ook emmers verkrijgbaar met gebakken garnalen en/of gebakken mosselen, gestoomde kreeft en oesters.

Naast de Carnival Vista is de Seafood Shack nu ook aanwezig op de Carnival Liberty (vanuit Port Canaveral), Carnival Glory en Carnival Victory (vanuit Miami), Carnival Conquest (vanuit Fort Lauderdale) en Carnival Freedom, Carnival Triumph en Carnival Valor (vanuit Galveston).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!