Inspraakronde over fietsbrug over het IJ in Amsterdam

Brug ijDe gemeente Amsterdam gaat serieus aan de slag met de verschillende opties die er zijn om fietsers en voetgangers in de toekomst over het IJ te laten gaan. Bewoners waren eerder met een petitie gestart tegen de fietsbrug omdat dit zeer grote gevolgen zou hebben voor de cruiseschepen. De schepen zouden dan niet meer door kunnen varen naar Passengerterminal nabij het Centraal Station. De gemeente neemt de PTA nu mee in hun mogelijke plannen en zou naar een goed alternatief willen kijken.

De gemeente Amsterdam start tot en met 6 maart met een inspraakronde (klik hier) waarbij inwoners kunnen reageren op de vijf verschillende opties die er zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.