Video: Glijbanen op grootste cruiseschip ter wereld Harmony of the Seas

Van het bovenste dek, met het zicht op Central Park dekken lager, starten de geweldige glijbanen met slingerende bochten zo naar beneden naar het zwembaddek. De drie ‘Perfect Storm’ glijbanen hebben het beste en spannendste zicht op de Harmony of the Seas. Waaghalzen kunnen in een trechter glijbaan of tegelijkertijd een race doen met iemand in twee race-waterglijbanen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.