Nieuw aan boord van MS EUROPA 2: Trouwen op volle zee

MS EUROPA  2
MS EUROPA 2

Vanaf heden kunnen koppels op geselecteerde cruises (onder Maltees recht) trouwen aan boord van het cruiseschip EUROPA 2 van Hapag-Lloyd Cruises. De kapitein van het 5-sterren-plus schip zelf zal het huwelijk voltrekken. De ultraluxe Duitse cruiserederij biedt hiervoor een basispakket aan waarbij de gehele organisatie van de bruiloft uit handen wordt genomen inclusief de nodige formele en wettelijke goedkeuringen. Het paar hoeft zelf alleen nog maar ‘Ja’ te zeggen. Het arrangement wordt vantevoren besproken en zal worden ingericht op de persoonlijke wensen van de bruid en bruidegom, van de muzikale begeleiding, het bruidsboeket, ontvangst met champagne, de bruidstaart, het menu en tafeldecoratie van het diner tot aan andere verrassingen tijdens de reis.

Klik hier voor meer informatie over trouwen aan boord bij Hapag-Lloyd Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.