Royal Caribbean biedt meer cruises aan naar Cuba

Empress of the Seas
Empress of the Seas

Royal Caribbean International heeft het aantal cruises van haar cruiseschip Empress of the Seas naar Cuba uitgebreid. De 5- en 6-daagse reizen vertrekken vanuit het Amerikaanse Tampa met stops in Key West (Florida) en Cozumel (Mexico). Tijdens enkele cruises zal het 1.602 passagiers tellende schip overnachten in de hoofdstad Havana. De nieuwe afvaarten zijn beschikbaar tot 4 november 2017. De verkoop van deze cruises is reeds van start gegaan.

Royal Caribbean biedt haar passagiers in Havana de gehele dag diverse excursies aan. Overdag kan men kiezen uit een autotocht door de stad in een klassieke auto, een wandeltocht langs beroemde plekken of een excursie naar de favoriete trefpunten van schrijver Ernest Hemingway. ‘s Avonds kan er worden genoten van het nachtleven van Cuba, van een bezoek aan de beroemde Tropicana Club voor een optreden van de Buena Vista Social Club tot aan het aanschouwen van het ceremoniële kanonvuur op El Cañonazo.

Boek nu een cruise op de Empress of the Seas bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!