Failliet Swan Hellenic krijgt doorstart

De in januari failliet gegane Britse rederij Swan Hellenic wordt overgenomen door G Adventures. Het bedrijf zal het merk als ook het concept van de lijn (voorlopig) gaan voortzetten. Swan Hellenic heeft een 60 jarige traditie van cruises op kleinere cruiseschepen. De MS Minerva en Voyager voeren voor de rederij.

De nieuwe eigenaar bericht dat zij volgend jaar 2018 de her-opstart van Swan Hellenic gaan doen en gaan varen met een nieuw schip. Niet bekend is of zij met de huidige twee schepen blijven varen.

Swan Hellenic richtte zich op cruises met de focus op historische plekken of culturen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)