Failliet Swan Hellenic krijgt doorstart

De in januari failliet gegane Britse rederij Swan Hellenic wordt overgenomen door G Adventures. Het bedrijf zal het merk als ook het concept van de lijn (voorlopig) gaan voortzetten. Swan Hellenic heeft een 60 jarige traditie van cruises op kleinere cruiseschepen. De MS Minerva en Voyager voeren voor de rederij.

De nieuwe eigenaar bericht dat zij volgend jaar 2018 de her-opstart van Swan Hellenic gaan doen en gaan varen met een nieuw schip. Niet bekend is of zij met de huidige twee schepen blijven varen.

Swan Hellenic richtte zich op cruises met de focus op historische plekken of culturen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.