Holland America Line doneert recordbedrag 5 miljoen voor kankerbestrijding

Ter gelegenheid van Wereld Kanker Dag vandaag, heeft Holland America Line bekend gemaakt dat zij $5 miljoen doneren. Dit bedrag is het afgelopen jaar opgehaald door gasten en werknemers van Holland America Line. Het geld is bijeengebracht door het ‘On Deck’ programma dat zes kankerorganisaties in de VS, Australië, Canada, Nederland (KWF Kankerbestrijding), Duitsland en Engeland.  In 2016 werd $4,7 miljoen opgehaald.

On Deck for a Cause’ nodigt gasten tijdens een zeedag op een cruise uit om deel te nemen aan een niet competitieve 5km sponsorloop aan boord van één van de Holland America Line schepen. Sinds 2006 hebben 385.000 cruisepassagiers meegedaan in dit programma. Ze doneren $20 en ontvangen naast de loop, o.a. een ‘On Deck for a Cause’ t-shirt, een armbandje en een receptie na de loop.

Om deze $5 miljoen mijlpaal te vieren wordt op elk schip de standaard receptie uitgebreid met muziek, champagne, cocktails, taart en andere lekkernijen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.