Crystal Serenity doet wederom arctische cruise

Crystal Cruises heeft bekendgemaakt dat de Crystal Serenity voor een tweede keer een arctische cruise zal maken. Het aangepaste cruiseschip doet in 2017 een 32-daagse passage via Alaska, rondom het noorden van Canada richting het westen van Groenland naar New York. In 2016 ging de Serenity voor de eerste maal op deze zogeheten Noordwest Passage cruise.

De tweede cruise wordt begeleid door een uitgebreid team van noordpool specialisten “Arctic Kingdom” uit Canada. Zij zullen hun kennis delen van de flora en fauna met de gasten aan boord en zullen expedities leiden.

De 32-daagse reis start op 15 augustus 2017. De all-inclusive cruise begint bij $21,855 per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.