Crystal Serenity doet wederom arctische cruise

Crystal Cruises heeft bekendgemaakt dat de Crystal Serenity voor een tweede keer een arctische cruise zal maken. Het aangepaste cruiseschip doet in 2017 een 32-daagse passage via Alaska, rondom het noorden van Canada richting het westen van Groenland naar New York. In 2016 ging de Serenity voor de eerste maal op deze zogeheten Noordwest Passage cruise.

De tweede cruise wordt begeleid door een uitgebreid team van noordpool specialisten “Arctic Kingdom” uit Canada. Zij zullen hun kennis delen van de flora en fauna met de gasten aan boord en zullen expedities leiden.

De 32-daagse reis start op 15 augustus 2017. De all-inclusive cruise begint bij $21,855 per persoon.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)