Norwegian Cruise Line breidt cruises naar Cuba met Norwegian Sky uit

Norwegian Cruise Line heeft dinsdag bekendgemaakt dat het haar aanbod van wekelijkse cruises van en naar Miami met Cuba als hoofdbestemming gaat uitbreiden tot en met december 2017. De reizen vinden plaats met de Norwegian Sky, het grootste cruiseschip dat het Zuid-Amerikaanse land aandoet. Deze 25 aanvullende cruises, die in juni 2017 van start gaan, zullen net als de eerder bekendgemaakte 5 cruises in mei 2017, een overnachting bevatten in de hoofdstad van Cuba, Havana.

Passagiers kunnen Cuba ontdekken via 15 verschillende excursies die een halve tot een hele dag duren en variëren van het ontdekken van de flora en fauna van Soroa tot aan het verkennen van modern Havana in een klassieke Amerikaanse auto. De Norwegian Sky doet tijdens haar all-inclusive (waaronder onbeperkt gratis drankjes) cruises naar Cuba ook Great Stirrup Cay, het recent gerenoveerde prive-eiland van de rederij op de Bahamas, aan. De verkoop van deze cruises start op 21 februari.

Boek nu een cruise naar Cuba op de Norwegian Sky bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!