AIDA Cruises organiseert ook in 2017 AIDA Carrière Dagen

Altijd al op een cruiseschip willen werken? De Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises organiseert ook in 2017 haar AIDA Carrière Dagen waarbij geïnteresseerden zich in detail kunnen laten informeren naar de carrièremogelijkheden aan boord van de vloot van AIDA. De eerste dag zal plaatsvinden in Hamburg op de AIDAprima op 4 maart 2017. Daarna kunnen potentiële bemanningsleden nog terecht aan boord van de AIDAdiva in Rostock op 9 en 19 mei en 4 juli 2017.

Tijdens de AIDA Carrière Dagen 2017 hebben gekwalificeerde personen de kans om hun theoretische kennis en praktische vaardigheden te tonen op het gebied van wellness, beauty, detailhandel, fotografie en gastronomie. Ze krijgen daarnaast inzicht in het dagelijkse leven en werken aan boord van een modern schip en de voordelen voor het personeel. Bemanningsleden begeleiden de bezoekers over het schip en vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Het programma bestaat daarnaast ook uit persoonlijke interviews en Q&A sessies.

Geïnteresseerden voor de AIDA Carrière Dagen 2017 kunnen zich aanmelden via de website www.aida-jobs.de, waar meer informatie is te vinden over actuele vacatures zowel aan land als op zee, de kwalificaties waarin je minimaal moet voldoen en de doorgroeimogelijkheden bij AIDA Cruises.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.