Musical ‘Beauty and the Beast’ debuteert op Disney Dream

Disney Dream

Disney Cruise Line heeft donderdag laten weten dat in het najaar van 2017 een nieuwe musical zal debuteren op het cruiseschip Disney Dream. Het gaat om de bekende productie ‘Beauty and the Beast’, de tijdloze fabel die door middel van een combinatie van klassieke storytelling en de laatste technologie tot leven komt in het Walt Disney Theatre.

Een innovatieve moderne kijk op het verhaal zal gerenommeerde liedjes transformeren tot spectaculaire nummers en weelderige kostuums en poppenspel een nieuwe perspectief brengen op geliefde personages. ‘Beauty and the Beast’ zal voor de eerste keer te zien zijn tijdens een korte 5-daagse cruise van de Disney Dream naar de Bahamas met vertrek op 6 november 2017 vanuit Port Canaveral.

Walt Disney brengt dit jaar ook de film ‘Beauty and the Beast’ uit die in bioscopen aan land en op zee aan boord van de Disney Cruise Line schepen te zien zal zijn.

Boek een cruise op de Disney Dream bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!