Cruisereiziger
BestemmingenSportThemacruise

Zeetours biedt bridgecruises aan met wedstrijdleiding

Zeetours biedt vanaf nu speciale bridgecruises aan. Bridge wordt in Nederland al heel lang op hoog niveau beoefend. De Nederlandse Bridge Bond (NBB) is met 115.000 leden bij ruim duizend bridgeclubs de elfde sportbond van het land. Zeetours wil graag voor deze mensen hun ideale bridgecruise verzorgen. De Rotterdamse cruisespecialist heeft twee bridgecruises gepland:

1.Een 8-daagse bridgecruise naar de Noorse Fjorden met het schip de Rotterdam van Holland America Line, vertrek op 8 juli 2017 vanaf €1151 p.p.

2.Een 15-daagse bridgecruise naar de Baltische Staten met het schip de Koningsdam van Holland America Line, vertrek op 3 september 2017 vanaf €2299 p.p.

De bridgecruises hebben een groot aantal extra’s die inclusief zijn. Zo is er uiteraard een bridgeruimte aan boord en zal er professionele NBB-wedstrijdleiding aanwezig zijn. Op de 8-daagse cruise worden vier bridgedrives gehouden, op de 15-daagse cruise zijn er zeven. Bridgers krijgen bij het aan boord gaan een kennismakingsbijeenkomst en als afsluiting een speciaal afscheidscocktail met de prijsuitreiking.

Verder zijn inbegrepen:

  • Elektronische scoreverwerking / registratie NBB Meesterpunten
  • Alle maaltijden, snacks, midnight-buffet, koffie, thee, water, entertainment, shows en optredens
  • Havengelden en belastingen.
  • Minimum aantal deelnemers per bridgecruise: 16
  • Maximum aantal deelnemers per bridgecruise: 50

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)