Carnival Splendor maakt in 2018 14-daagse Alaska cruise

Als onderdeel van een verdere uitbreiding van haar Carnival Journeys programma biedt Carnival Cruise Line eind augustus 2018 een 14-daagse rondreis aan naar Alaska vanuit Long Beach, Californië met de Carnival Splendor. Hoogtepunten van de tocht zijn de bezoeken van een gehele dag aan de imponerende Hubbard-gletsjer en aan Icy Strait Point, een ongerepte wildernis met een van de beste plekken in de staat voor het spotten van walvissen en beren en ‘s werelds langste zip-line.

De cruise vertrekt vanuit Long Beach op 25 augustus 2018 en keert terug op 8 september 2018. Naast langdurige stops bij Hubbard Glacier en Icy Strait Point worden ook Ketchikan, Skagway, Juneau en Sitka in Alaska en Victoria in Brits-Colombia aangedaan. Het natuurschoon kan via diverse excursies van dichtbij worden aanschouwd, van een helikoptervlucht en zipline avontuur door het regenwoud tot aan wandel-, kano- en kajaktochten en snorkelen in een meer.

Tijdens de 14-daagse Carnival Journeys Alaska cruise kunnen gasten genieten van lokale gerechten en entertainment en culturele festiviteiten gericht op de verschillende havens. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden gebaseerd op onderwerpen zoals fotografie, koken en kunst en een jaren ’80 thema ‘Throwback Sea Day’.

Carnival Cruise Line biedt in de zomer en najaar van 2017-2018 een uitgebreid assortiment aan cruises naar Alaska. Naast de genoemde cruise vaart de Carnival Miracle in september 2017 vanuit Long Beach een cruise van 2 weken naar ‘The Great Land’ en maakt de Carnival Legend 38 7- en 8-daagse reizen waarbij o.a. UNESCO werelderfgoed Glacier Bay National Park wordt aangedaan.

Boek nu een cruise op de Carnival Splendor bij:

Captain CruiseYOUR TEXTCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!