Ontdek de verborgen Glacier Bay aan boord van Seabourn tijdens 2017 Alaska cruiseseizoen

Glacier Bay

Aan boord van een Seabourn cruise naar Alaska zijn zoveel natuurwonderen die de gasten kunnen aanschouwen, maar vrijwel niets is zo mysterieus en exotisch als Glacier Bay. Wanneer ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij dit jaar vanaf mei terugkeert naar The Last Frontier, biedt Seabourn aan haar gasten een aantal mogelijkheden om deze ijzige schoonheid van 3,3 miljoen hectare wildernis te aanschouwen. Er worden komend seizoen vijf cruises met de Seabourn Sojourn naar Glacier Bay aangeboden.

Glacier Bay ligt langs de Inside Passage van Alaska en is een Amerikaans National Park en onderdeel van één van de UNESCO Werelderfgoed gebieden. Het park omvat 13,287km² aan wildernis bezaaid met grote waterwegen, gletsjers, groene regenwouden, bijzondere kustlijnen, diep verborgen fjorden en besneeuwde bergtoppen. Een levendig ecosysteem bestaande uit land- en zeedieren en een overvloed aan wilde dieren zoals grizzly en zwarte beren, berggeiten, talrijke vogelsoorten, zeeleeuwen, bruinvissen, orka’s, bultrugwalvissen en nog veel meer. Gletsjers tonen spectaculaire ijsschotsen en rotsformaties met daarbij afbrokkelende ijsbergen die in de baai storten, een lust voor oog en oor wat niet gemist mag worden.

“Ongeacht het gebied dat wij verkennen, streeft Seabourn altijd naar de meest verrijkende ervaring voor onze gasten”, aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “De gasten meenemen om de wonderen van Glacier Bay te laten zien, is een passende manier om terug te keren naar Alaska, voor het eerst in anderhalf decennium”.

De enige manier om Glacier Bay te ontdekken is via de lucht of over het water aangezien er geen wegen zijn naar het park. Daarom is een cruiseschip de ideale manier om één van ’s werelds grootste internationale beschermde gebieden te bezoeken.

Seabourn Sojourn’s 2017 cruises die Glacier Bay aandoen:

  • 21-nachten Kuroshio Route & Alaska: Kobe (Japan) naar Seattle (vertrek op 11 mei 2017)
  • 11-nachten Ultimate Alaskan Sojourn: Vancouver naar Seward (vertrek op 1 juni). Extra routes omvatten vertrek op 26 juni; 21 juli; en 15 augustus 2017.

Ongeacht de route, zijn de gasten van Seabourn van een avontuur gegarandeerd in Alaska met de nieuwe optionele landexcursies en ‘Ventures by Seabourn’. Dit zijn kajak en Zodiac tours onder leiding van teams van wetenschappers, geleerden en naturalisten die de ontzagwekkende schoonheid van Alaska en British-Colombia tot leven brengen. De ontdekkingstochten worden uitgevoerd door Seabourn Sojourn’s routes van 11 tot 14 dagen vanuit Vancouver, British-Columbia en Anchorage (Seward), Alaska. Een preview van de Ventures by Seabourn:

 

Cruises naar Alaska met de Seabourn Sojourn zijn onder andere boekbaar bij Seabourn en bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.