Carnival Sensation terug in de vaart na uitgebreide renovatie

Carnival Sensation is het derde cruiseschip van Carnival Cruise Line, na Carnival Dream en Carnival Ecstasy, dat in 2017 een multi-miljoenen dollars kostende renovatie heeft ondergaan. Afgelopen donderdag keerde het na een verblijf van twee weken in droogdok in Freeport op de Bahama’s terug in de vaart. Bij de upgrade werden o.a. diverse populaire eet- en drinkgelegenheden en een nieuwe kinderspeelplaats met een nautisch thema toegevoegd aan het schip.

De volgende nieuwe ruimtes maken hun debuut aan boord van de Carnival Sensation (2.052 passagiers): Guy’s Burger Joint met burgers van Guy Fieri, de Bluelguana Cantina met authentiek Mexicaans eten, de Redfrog Rum Bar voor Caribische drankjes en bieren, Alchemy Bar voor cocktails, Bluelguana Tequila Bar voor Mexicaanse drankjes en bieren, de snoepwinkel Cherry on Top en de kinderspeelplaats Camp Ocean voor nautische activiteiten voor kinderen van 2 tot 11 jaar.

De Carnival Sensation vaart het gehele jaar door 4- en 5-daagse cruises vanuit Miami naar de Caribbean, Bahama’s en Mexico.

Boek een cruise op de Carnival Sensation bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!