Silver Muse heeft succesvol haar proefvaarten voltooid

Silver Muse

Het nieuwe vlaggenschip van Silversea Cruises, Silver Muse, heeft succesvol haar proefvaarten voltooid. Het luxe cruiseschip werd door de scheepswerf van Fincantieri in Genua de afgelopen periode uitgebreid getest o.a. op snelheid, trillingen, lawaai, uithoudingsvermogen en voortstuwing. Alle beproevingen werden naar tevredenheid en in overeenstemming met de internationale regels en voorschriften afgelegd.

‘Het succesvol afronden van de proefvaarten betekent een belangrijke mijlpaal in de totstandkoming van de Silver Muse. Over een paar weken zullen we gasten vanuit de hele wereld aan boord van het nieuwste lid in onze Silversea familie ontvangen. Ons nieuwe vlaggenschip zal het hoogste bieden in elegantie en comfort op zee’, aldus Roberto Martinoli, CEO van Silversea Cruises. De Silver Muse zal eind april worden gedoopt in Monaco.

Het negende en grootste cruiseschip van Silversea Cruises, dat volledig bestaat uit suites, zal in haar inaugurele jaar 34 landen en 130 havens aandoen. Daarbij worden 52 UNESCO werelderfgoedplekken bezocht, van oude Griekse tempels tot historische forten in de Caribbean.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​