Cruises Diamond Princess voor 2018 in Japan bekend

Princess Cruises heeft het programma voor 2018 bekendgemaakt van de Diamond Princess. Het schip zal wederom in 2018 vanuit Japan varen en in 2018 meer havens aandoen en meer afvaarten hebben dan de afgelopen jaren. Daarmee krijgt de Diamond Princess haar langste Japan cruiseseizoen ooit. De 63 cruises variëren in lengte van 5 tot 24 dagen met in totaal 38 havens in zeven landen. Het cruiseschip start in april 2018 en maakt de laatste cruise in december 2018.

Nieuwe bestemmingen zijn Ishinomaki, Iwakuni, Niigata, Sakata, Toba en Yokkaichi. De zeven landen die naast Japan worden bezocht zijn Zuid-Korea, Taiwan, China, Rusland, Hong Kong en Vietnam. De cruises zijn zo bedacht dat cruisereizigers beroemde UNESCO werelderfgoederen kunnen bezoeken en mee kunnen doen aan Japan’s grootste culturele festivals en speciale evenementen. Princess Cruises gaat tevens door met de landpakketten in Kyoto en Tokyo, met onder andere een bezoek aan de vulkaan Mount Fuji.

De Diamond Princess is speciaal aangepast om een op en top Japanse beleving te bieden met aan boord:

  • Izumi Japanese Bath – een Japans bad geïnspireerd op de traditionele Japanse badgelegenheden met water uit een geiser.
  • Kai Sushi restaurant – sushi die wordt klaargemaakt terwijl je wacht met een assortiment Japanse sake
  • Noodle stations – een selectie noodles, ‘ramen’ (Japanse noodle soep) en soba (boekweit)
  • Tamagoyaki – een traditioneel Japans omelet voor ontbijt.
  • Japans entertainment met optredens en origami workshops

Daarnaast worden op elke menukaart Japanse gerechten aangeboden en is speciaal voor Japanse passagiers informatie in de hut en door het gehele schip, in het Japans verkrijgbaar. Samen met haar zusterschip de Sapphire Princess is de Diamond Princess gebouwd in het Japanse Nagasaki bij Mitsubishi Heavy Industries.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)