Norwegian Pearl schittert weer na uitgebreide upgrade

Het cruiseschip Norwegian Pearl is maandagmorgen gearriveerd in haar tijdelijke thuishaven Miami na een droogdok van twee weken. Bij de renovatie zijn alle hutten en veel van de publieke ruimtes onder handen genomen om het schip weer een frisse moderne uitstraling te geven. De upgrade is onderdeel van het renovatieprogramma ‘The Norwegian Edge’ van Norwegian Cruise Line.

Alle 1.197 hutten hebben een totaal nieuwe look gekregen met koele blauwe tinten met zilveren en turquoise accenten. Ze zijn daarnaast voorzien van nieuw meubilair, vloerbedekking, hoofdborden, televisies evenals de toevoeging van USB-oplaadpunten. Over het gehele schip, waaronder de hutten, Cagney’s Restaurant en The Haven, zijn meer dan 2.200 kunstwerken geplaatst. Diverse openbare ruimtes hebben een nieuwe moderne inrichting gekregen waaronder Haven Courtyard (met nieuwe cabanas), Cagney’s Steakhouse, Moderno Churrascaria, O’Sheehan’s Bar & Grill, het zwembaddek, The Great Outdoors bar en de Sky High bar.

De Norwegian Pearl (2.384 passagiers) vaart momenteel vanuit Miami tot en met april diverse routes die o.a. door het Panamakanaal gaan en het westelijk gedeelte van de Caribbean aandoen. In de zomermaanden zal het 7-daagse cruises varen naar Alaska vanuit Seattle waarbij stops worden gemaakt in Juneau, Skagway, Ketchikan en Victoria (Canada).

Boek nu een cruise op de Norwegian Pearl bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.