11e perfecte score op rij voor Eurodam

Cruiseschip MS Eurodam van Holland America Line heeft voor de 11e opeenvolgende keer een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Deze elfde score is uniek, zowel voor Holland America Line én in de geschiedenis van deze controles door het CDC. De vorige inspectie (nr 10) was in maart 2016.

De inspectie vond plaats op 14 januari 2017 voorafgaand aan een nieuwe 7-daagse cruise naar de Caribbean vanuit Port Everglades in Fort Lauderdale, Florida.

“Holland America Line streeft naar het hoogst mogelijke. Deze 11e fantastische perfecte score laat zien dat het verankerd is in ons bedrijf en toont dat ons personeel hard werkt om dit te behalen,” zegt Orlando Ashford, directeur van de rederij. “Mijn felicitaties aan het complete team van de Eurodam en iedereen die hierbij betrokken is om het hoogst mogelijke te behalen.”

In 2016 kregen zes andere Holland America Line schepen perfecte scores: naast de Eurodam, ook de Koningsdam, ms Maasdam, ms Veendam, ms Noordam en ms Westerdam.

Cruises op de Eurodam zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel TUI Travel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)