Oceania Cruises biedt ook in 2019 180-daagse wereldcruise aan

Insignia

Oceania Cruises heeft bekendgemaakt dat het ook in 2019 een 180-daagse wereldcruise aanbiedt. Het cruiseschip Insignia, dat plek biedt aan 684 passagiers, zal 90 bestemmingen bezoeken in 36 landen. Het vaart daarbij over twee oceanen en 16 zeeën. Er kan op 3 plaatsen worden ingescheept, op 11 januari in New York, 14 januari in Miami en 30 januari in Los Angeles. Daarvandaan zet het koers naar de eilanden van Hawaii en de Zuid-Pacific en vervolgens naar Nieuw-Zeeland en Australië. Aansluitend wordt Azië, de Middellandse Zee, Canada en Bermuda aangedaan.

De route bevat 14 overnachtingen in havens waaronder Bali (Indonesië), Hong Kong (China), Yangon (Myanmar) en Luxor (Egypte). Onderdeel van de volledige ‘Around the World’ cruise is een serie van gratis excursies in Tokyo (Japan), Jerusalem (Israël) en Bordeaux (Frankrijk). Andere voordelen zijn gratis fooien, gratis medische zorg aan boord en een gratis wasservice. Daarnaast kan er uit de Olife Choice pakket gekozen worden tussen 72 excursies, een drankpakket of een boordtegoed van 7.200 dollar per hut. De verkoop is woensdag van start gegaan.

Boek nu een cruise op de Insignia bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!