Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

AIDAprima vanwege verwacht slecht weer eerder naar Rotterdam

Archieffoto: AIDAprima in Rotterdam

In korte tijd is de AIDAprima voor de tweede keer eerder naar Rotterdam gekomen. Wederom wordt er slecht weer verwacht en heeft de kapitein besloten om direct vanuit Le Havre naar Rotterdam te varen. De AIDAprima verbleef dinsdag in Le Havre en bezocht vandaag Zeebrugge niet. Het schip maakt wekelijks een rondje Noord-Europese steden vanuit Rotterdam, richting Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

De gebruikelijke aankomsttijd in Rotterdam is donderdagmorgen 08:00 tot en met vrijdagmorgen 08:00 uur. De exacte vertrektijd, volgens planning of later, is nog niet bekend.

Boek ook een cruise op de AIDAprima bij onder andere:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “AIDAprima vanwege verwacht slecht weer eerder naar Rotterdam

  • Gebeurd best vaak……

Reacties zijn gesloten.