AIDAprima vanwege verwacht slecht weer eerder naar Rotterdam

Archieffoto: AIDAprima in Rotterdam

In korte tijd is de AIDAprima voor de tweede keer eerder naar Rotterdam gekomen. Wederom wordt er slecht weer verwacht en heeft de kapitein besloten om direct vanuit Le Havre naar Rotterdam te varen. De AIDAprima verbleef dinsdag in Le Havre en bezocht vandaag Zeebrugge niet. Het schip maakt wekelijks een rondje Noord-Europese steden vanuit Rotterdam, richting Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge.

De gebruikelijke aankomsttijd in Rotterdam is donderdagmorgen 08:00 tot en met vrijdagmorgen 08:00 uur. De exacte vertrektijd, volgens planning of later, is nog niet bekend.

De AIDAprima is onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

Eén gedachte over “AIDAprima vanwege verwacht slecht weer eerder naar Rotterdam

  • 4 maart 2017 om 11:47
    Permalink

    Gebeurd best vaak……

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​