Disney Magic komt ook in 2018 naar Amsterdam

Disney Magic
Disney Magic

Afgelopen donderdag is de verkoop gestart van alle zomercruises van Disney Cruise Line in 2018. Zoals eerder gemeld zal de Disney Magic wederom in Europa varen zowel in de Middellandse Zee als in Noord-Europa. Inmiddels is bekend geworden dat de Disney Magic daarbij 1 keer Amsterdam aandoet. Op maandag 30 juli 2018 meert het tijdens een 12-daagse cruise uit Dover naar Kopenhagen aan bij de Passenger Terminal Amsterdam (07:30-16:00 uur).

De stop in 2018 zal niet de maiden call zijn van de Disney Magic in onze hoofdstad. Die staat gepland voor donderdag 25 mei 2017 van 07:00-18:00 uur. Een maand later, op dinsdag 27 juni van 08:30-18:30 uur, zal ze nogmaals haar opwachting maken in Amsterdam.

Boek nu een cruise op de Disney Magic bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruisetravelCruisewinkelDreamlinesKrasZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.