Cruisereiziger
Bestemmingen

Disney Magic nogmaals in 2018 in Europese wateren

Disney MagicDisney Cruise Line heeft de routes bekend gemaakt voor de zomer van 2018. Ook in 2018 zal de Disney Magic wederom in Europa varen. De Magic zal onder andere achtdaagse cruises in de Middellandse Zee varen en voor het eerst Genua bezoeken. Het cruiseschip vaart vanuit Barcelona naar Civitavecchia, Genua, Livorno, Naples, Marseille en Villefranche of Cannes. De Magic zal ook Noord-Europa gaan bezoeken en de Britse eilanden. Naast Dublin, Liverpool en Greenock (Schotland) wordt daarbij voor het eerst Cork in Ierland bezocht. De Disney Magic vaart tenslotte in de zomer van 2018 ook in de Oostzee naar enkele Baltische staten.

De Disney Fantasy vaart in de zomer van 2018 in het Caribisch gebied en bezoekt onder andere Aruba, Barbados, St.Kitts, Puerto Rico en het privé eiland Castaway Cay. Disney Wonder zal naar Alaska gaan om zes-, acht- en tiendaagse cruises te doen vanuit Vancouver.  Juneau, Skagway, Ketchikan, Icy Strait Point en Tracy Arm Fjord zijn onderdeel van deze cruises.

Tot slot zal het vierde schip van Disney, de Disney Dream, kortere cruises maken vanuit Port Canaveral naar de Bahamas met daarbij ook bestemmingen zoals Castaway Cay en Nassau.

Allle Disney’s zomercruises kunnen vanaf 23 februari 2017 geboekt worden. In Nederland onder andere bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)