Norwegian Cruise Line stuurt volgende nieuwbouw schip naar China

Norwegian Cruise Line heeft besloten om nog een nieuwbouw schip voor China te bestemmen. De Norwegian Joy zal deze zomer direct na oplevering naar Azië varen. Directeur Frank del Rio van Norwegian Cruise Line Holdings maakte bekend dat het nieuwbouw schip dat in 2019 wordt opgeleverd, voor China bestemd wordt. Het succes van de Norwegian Joy is leidend voor dit besluit geweest. “Op dit moment is de Norwegian Joy vrijwel volgeboekt, ook voor chartergroepen. Daarmee loopt dit schip voorop met boekingen op de rest van de schepen in de vloot,” zei Del Rio.

Het schip dat in 2019 wordt opgeleverd is de laatste van vier in de Breakaway-plus klasse gebouwd door de Meyer Werft in Papenburg.  De Breakaway plus schepen (164.600 ton) bieden plek aan maximaal 4.200 gasten. Zusterschepen zijn de Norwegian Escape, Norwegian Joy, en Norwegian Bliss.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)