Caribbean Princess ondergaat uitgebreide renovatie

De Caribbean Princess zal tijdens een droogdok van twee weken, 26 maart tot 6 april 2017, in Freeport op de Bahamas een uitgebreide renovatie ondergaan. Ze zal terugkeren met diverse nieuwe voorzieningen voor families, waaronder Camp Discovery, een verbeterde Movies Under the Stars, Princess Luxury bedden en 87 gekoppelde hutten voor grotere gezinnen. Het schip zal ook worden uitgerust voor de lancering van Ocean Medaillon, dat voor de zomer 2018 in het Caribische seizoen beschikbaar zal zijn.

Na het droogdok biedt het schip de vernieuwde kinder- en jeugdclubs. Voor de 3-7 jarigen The Treehouse, voor 8-12 The Lodge en voor 13-17 The Beach House. Elke leeftijdscategorie heeft een gethematiseerde ruimte dat precies past bij de naam van de groep. De vernieuwing bestaat bovendien uit spannende MythBusters wetenschapsactiviteiten zodat de jeugd wat leert over de cultuur, natuur en gebruiken van de landen die ze tijdens hun cruise bezoeken.

De Caribbean Princess krijgt een gloednieuw bioscoopscherm mvoor Movies Under the Stars, met een verdubbelde beeldkwaliteit ten opzichte van het oude scherm.

Nieuw op het schip zijn de Club Class Mini-Suites, en de daarbij behorende extra’s zoals het Club Class Dining in een exclusief gedeelte van het restaurant met extra menu-opties, voorrang bij inschepen en ontscheping en diverse VIP extra’s.

De Caribbean Princess brengt vanaf 20 april de zomer in Europa door. In het winterseizoen zal ze naar het Caribisch gebied gaan.

Cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)