Koningsdam behaalt voor tweede maal in half jaar een perfecte score

Het MS Koningsdam van Holland America Line heeft op 12 maart 2017 een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De Koningsdam is daarmee in korte tijd in het bezit van 2 perfecte scores. In december 2016 werd het schip voor de eerste maal succesvol gecontroleerd. Dit maal lag het schip in Fort Lauderdale waar een ont- en inscheping plaatsvond, een veelal hectische dag. De perfecte 100 score wordt toegevoegd aan het rijtje van de Oosterdam en Eurodam die dit jaar ook de eer kregen.

Nieuwsgierig naar een cruise met de Koningsdam? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)