Koningsdam behaalt voor tweede maal in half jaar een perfecte score

Het MS Koningsdam van Holland America Line heeft op 12 maart 2017 een perfecte score behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De Koningsdam is daarmee in korte tijd in het bezit van 2 perfecte scores. In december 2016 werd het schip voor de eerste maal succesvol gecontroleerd. Dit maal lag het schip in Fort Lauderdale waar een ont- en inscheping plaatsvond, een veelal hectische dag. De perfecte 100 score wordt toegevoegd aan het rijtje van de Oosterdam en Eurodam die dit jaar ook de eer kregen.

Cruises op de Koningsdam zijn onder andere boekbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.