MS Oosterdam tweede schip Holland America Line in 2017 met perfecte score

Cruiseterminal Kusadasi - Oosterdam
Cruiseterminal Kusadasi – Oosterdam

Het MS Oosterdam is na zusterschip MS Eurodam het tweede cruiseschip in de vloot van Holland America Line die in 2017 een perfecte score van 100 heeft behaald bij een niet aangekondigde hygiëne test van het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). De onaangekondigde inspectie vond plaats op 3 maart 2017 in Tampa (Florida) voor de start van een 7-daagse cruise naar de Caribbean. In januari brak het MS Eurodam al een record met 11 perfecte scores op rij. ‘Proficiat aan iedereen aan boord van het MS Oosterdam en al onze medewerkers die eindeloos werken om dit opnieuw voor elkaar te krijgen’, aldus president van Holland America Line, Orlando Ashford.

Boek een cruise op het MS Oosterdam bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.