MSC Cruises introduceert digitale innovaties ‘MSC for Me’ op alle schepen

MSC Cruises heeft deze week bekendgemaakt dat op alle MSC schepen digitale innovaties uitgerold gaan worden. Op de MSC Meraviglia en de andere 11 nieuwbouwschepen zal dit voor het eerst te zien zijn. Daarna volgen de andere 12 bestaande schepen in de vloot. De afgelopen drie jaar heeft MSC samen met grote merken zoals Deloitte Digital, Hewlett Packard Enterprise en Samsung gewerkt aan dit digitale programma.

Gasten aan boord kunnen gebruik gaan maken van vele digitale voorzieningen maar ook van een MSC Cruises app waarmee ze veel zaken kunnen regelen. Hieronder een aantal mogelijkheden:

  • Navigatie: de digitale wegwijzer helpt gasten met wat er aan boord gebeurt. Bovendien helpt het je je weg te vinden op het schip met een precisie van 5 meter. Als ouders kan je zien waar je kinderen zich bevinden.
  • Concierge: gasten kunnen excursies, restaurants en behandelingen boeken.
  • Organiser: een planningsmodule waarmee je zitplaatsen voor een show, excursies en tafels voor het diner kunt boeken, voorafgaand aan de cruise of aan boord.
  • TailorMade: je digitale persoonlijke adviseur die je adviezen geeft op basis van je voorkeuren. Personeel maakt gebruik van gezichtsherkenning om je persoonlijk te kunnen helpen.  Interactieve armbanden zorgen voor op-maat suggesties waar je op dat moment bent.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)