Mein Schiff 6 zal gedoopt worden voor de Elbphilharmonie in Hamburg

Elbphilharmonie (foto: Thies Raetzke)

Het nieuwste cruiseschip van TUI Cruises, Mein Schiff 6, zal op donderdag 1 juni 2017 worden gedoopt voor het nieuwe concertgebouw van Hamburg, de Elbphilharmonie. De titulair organiste van de concertzaal, Iveta Apkalna, zal fungeren als doopmoeder van het zesde ‘Wohlfühlschiff’ in de vloot van de Duitse cruisemaatschappij.

De Letse kunstenaar treedt op als solist in de meest prestigieuze concertzalen in de wereld en bij gerenommeerde muziekfestivals. Ze heeft met haar werk al vele muziekprijzen in de wacht gesleept. Meer details over de doop zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Muziek zal daarbij echter een belangrijke rol spelen.

Na de doop en maiden voyage vaart Mein Schiff 6 tot medio augustus 2017 diverse routes in Noord-Europa en de Oostzee. Aansluitend start in Hamburg de transatlantische oversteek naar New York. Vanaf september 2017 maakt het vierde nieuwbouwschip van de Hamburgse cruisemaatschappij cruises in Amerika en Canada, vanaf november in Midden-Amerika.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!